Friday, January 30, 2009 @ 2:00 AM  2 stares

ini serius ~~
(menggunakan tone wonderpets)

dah budak bajet ni tulis dlm bm ape lagi.. tengah bengang la

TIPU TIPU TIPU
kene tipu ngan 2 orang yg paling dipercayai
xde la PALING... 2 org yg boleh la dipercayai
eh jap jap.. sorang tu sgt di percayai ..
sorang lagi dari dulu x caye sgt

ok si amat dipercayai dulu ek!
dier lagi penting..
dier ckp dier dah pernah ade boyfriend
hott... model lak tu
aizzzzzzzzzzz..
mula2 xcaye.. pastu camne ntah jadi caye
org dah tanye bnyk kali boleh dier buat buat serius
last2 mase dah caye mati2 la dier ckp sebenarnye tak

aizzzz tapi takpe.. leh cuci mate.. tgk model kieh3
muka dier ade iras lin yu zhong~
campur zhi shu sket...0.01%
x kenal sape lin yu zhong?
kesian...hot nk mampos pon x kenal
meh nk introduce



ni hah lin yu zhong
model camera sony cybershot
penyanyi skali name rynn lin?
ntah la
suara pon ok!
try dgr lagu chang yin de yan lei
boring tapi sweet


next story
kene tipu ngan budak yg dari dulu xleh caye

kene tipu ngan dier dari dulu.. memang syok.. dier citer mcm2
so aiman x kisah la kan..
lantak dier la nk menipu sampai pecah komp ni
memang dah agak kawan online xleh caye so kite biar la dier dlm "dunia fantasi" dier

tapi ntah knape hari ni punye tipu terlalu over!
boleh dier tipu aku cam budak tadika!
padahal duk ade die ckp xde
padahal xde pape dier ckp ade..

biasenye dier tipu tu obvious sgt..
tapi x kisah pon sbb tipu yg dier tipu tu nothing special..
infact menghiburkan hari2 boring ku
tapi hari ni..argghh
sbb ade bukti dier tipu la aku bengang
bukti tu siap aku tgk ngan mata kepala batang idung aku sediri
mne aku x bengang
#%@^%&**&^*$^%$#$^ punye $#^$#&%&^$

hah aku hepi sgt BM x menggunakan He and She..
kalo tak org berjantina sedemikan akan tanye aku "aku ke tu?"..

so anyway yg org yg sgt dipercayai tu aku dah maafkan.. sbb memang mcm tu kitorg gurau

org yg dari dulu aku x caye.. baik ko x online esok.. kalo ko tipu lagi habis ko
aku tulis kat blog i dentiti sebenar ngan ape yg dier tipu aku

buat hari ni aku akan biarkan aje..
bagi fair chance..
sbb aku tau mood aku ni tgh tukar x tentu arah..
leh jadi TORNADO

yg aku duk marah2 energy vampire pon sbb mood main tuka tak tentu arah
pastu vampire tu buat outa mse tgh rse nk marah org so nasib dier la

so nasib baik la org yg tipu aku mcm budak tadi tu
sbb mood aku 50% hepi 50% nk sepak org
aku x tulis name.. x kutuk lagi..


so tuan tuan dan puan puan sekalian.. kalo ade tipu budak bajet ni sile2 la konfess sebelum terlewat.. kalo dah lewat budak bajet tulis la kat blog ni.. xde tempat lain dah.. nanti buat facebook ker myspace ker website ape2 (dah ade pon) nanti budak bajet ni ungkit balik tu pon kalo dier yg tau sendiri so insaf lah!

kalo bagitau awal2 yg duk tgh tipu ker memang no grudge watsoever.. i'll let it go! tapi kalo aku find out sendiri abes laa ( hahah sedap ugut org~..)


oklah..esok kene masak nasik..goreng ayam (ehem..bajet baik)
so stakat ni je dulu...
nk tulis dlm klantan sebenarnye .. tapi nanti mesej sebenar ni x sampai.. so kite jadi org luar jap..

org yg biase chating dlm klantan ngan budak ni diharap jangan la geli~

Labels: ,