Monday, April 27, 2009 @ 8:20 AM  1 stares
upin n ipin style~

hahaha.. kalo x paham xpe lah... xde mood nk tulis dalam bi so bm pon jadi la ek?

sains komputer kjap jek so citer sket2 pastu kalo nk tau tanya la sendiri bila aku balik hari khamis ni~ wohoo~!!!

ok 1st ..highlight... 2 minggu lepas ..ade quiz chemistry... aku memang x pandai sgt2 la dlm subjek dipanggil kimia ni.. so aku pon fail le.. (30%)... x pernah fail seumur idup.. 1st time..

aku ok jek... sampai la cikgu tu ckp kat kelas

"sy kenal mak dier.. mak dier hebat.. adek dier terrer ..fom 2.....kalo saya la kan, saya kecewa kalo anak sy x dpt A subjek sains.."

aku pon ape lagi.. kan aku manja tahap gaban..so aku nangis kat situ jugak.. dah x kisah dah budak laki ke, pondan ke tgk aku nangis.. bukan dier yg fail

yg sakit hati nye.. bukan aku sorang yg fail.. ade lagi 4 org.. tapi diorg x kena kutuk lak.. haih... aku laaa...

petang tu aku pon pegi la .. nk call mak aku.. nk balik sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt

tgk2... kat italk ade 20 sen jek.. terpaksa la tunggu sampai riadah, beli kad italk.. pastu aku pon nangis2 kat dewan makan tu ( sbb tepon tu kat dewan makan..) dah la dekat ngan tempat budak laki makan... diorg lalu tu tgk jek... aku x kisah.. aku nangis gak!!

pastu mlm tu gi surau aku nangis lagi.. pendek kate aku nangis 24 jam lah.. pastu start hari tu aku demam.. sampai hari ni~

aku ckp la kat mak ayah aku.. aku nk balik...ayah aku pon ckp "duk sampai habis Sem 1 .. pastu kalo x suka jugak nk pindah pon pindah la.."

minggu seterusnya... exam.. aku frust giler ah cikgu tu ckp mcm tu.. putus asa..rasa bengang... tgk buku kimia rasa menyampah nk mampos.... aku pon study gitu2 jek.. x pernah aku mcm ni sebelum ni...

pastu sabtu tu... aku outing... dalam kete aku nangis nangis nangis nk balik ...
mak aku pon ckp kalo aku nangis lagi mak aku nk gi jumpe cikgu tu.. huahahahhaa
aku pon ckp xyah ah.. nanti sakli ayah aku tengking habis kecut dier... letak jawatan terus!

tapi yg penting frust yg teramat sgt la pada 2 minggu lepas.. asyik duk igt kwn2 kat rumah... pastu hari ni bukak blog tgk diorg komen.. wahh terharu + hepi + tergelak sorang2 dpn komp!

kwn kat rumah.. memang best...
kwn kelas.. boleh tahan la..
kwn bilik... kadang tu sronok gile duk ngan diorg kadang tu leh jadi emo

kalo nk citer pasal kwn bilik memang never ending, not so wonderful, story lah...

ape lagi nk citer.. hah .. ade kecurian kat aras fom 4... kwn aku ilang 50 ngan pendrive... budak leas aku tu ilang 150 ngan pendrive.. pencuri tu siap curi 4 buah kelas lagi tuu... so untung la.. nasib baik aku igt nk bwk balik pendrive (baru) ngan beg duit aku...

len kali aku sambung.. kene shut down dah bye bye