Saturday, June 20, 2009 @ 9:30 AM  1 stares
dah 2 kali kot tulis tittle camni.. ahh halal lah

NIE.. ape ntah tapi yg penting aku kene wat mini magazine.. mula2 tu aku wat bodo jek.. pastu tgk2 ade group member aku yg slalunye resposible gile.. dier x datang.. kwn aku sorang ni pon asyik tanye "nina nie camne?" pastu group member yg laki 2 tu x tolong langsung.. aku pon terpaka lah buat article 1000 patah perkataan.. lama gila... seminggu baru siap.. aihh...

brckp pasal english ... markah eng aku 78 jek.. kecewa dpt x 80.. tapi xpe...sbb png aku 83.. muahaha... ahh lupe lak.. pointer aku brp agak2? x dpt 4 flat huhu memang la obvious sgt.. tapi satu pencapaian yg aku amat sgt sgt sgt sgt bangga kan.. AKU X FAIL!

ape lagi ek aku nk merepek? ahh aku outing kelmarin... belik komik usami maki romtis bas musim bunga .. syok giler... also kelmarin aku dgr 2 kali org ckp "i love you".. jeles gile..sorang tu tersalah ckp kat ag angkat dier...sorang lagi ckp kat boyfren dier... of cos la x ckp kat aku... aku nk ckp gak!!

YAMADA RYOSUKE..I LOVE YOU~~~!!!



hahahaha ..pape lah.. ntah nape aku rindu sgt kat kwn2 aku.. best friend aku.. wkn2 online aku.. kucing aku... waaaaaaaaaaaa dah la mak aku balik klantan.. x ajak aku plak.. ish!

aku jadi xtau nk buat apa online.. jadi boring lak..


dah lah.. len kali lak ek.. bye bye