Thursday, January 6, 2011 @ 1:58 AM  1 stares
Ckp La Btol2 : Aku Comel Ke X?
(entri seorang yg x sedar diri)


bende ni xde kena mengena ngan bdak innocent di atas!

haha bila baca konfem org ckp.... "bdak ni konfem perasan comel"

ade org ckp : "muka cam anak ptng"
aku plak ckp : ape? taip la btol2? patung? potong?... patung beruang eh?


ade org ckp :"eleh...dlm gambar je ko comel"...
aku plak ckp : maksud ko? kat luar lak????


ade org ckp :"muka cam gadis melayu"
aku plak ckp : ye la.. dah aku melayu
n aku seorg gadis

ade org ckp :"ni org mne ni??..org mongolia eh?"
aku plak ckp : whatttttt the??? org mongolia camne ek? puji ke hina?

ade org ckp :"tuuu dia..calon menantu mai daaahh..."
aku plak ckp : perli aku ah u sbb cegu syg aku

ade org ckp :"ada lesung pipit.. gadis idaman ku~~!"
aku plak ckp : bile plak aku tyang lesung pipit aku dpn ko?

ade org ckp :" ko yg mne?? yg tembam tu eh?"
aku plak ckp : x_x kejam gilaa

ade org ckp : "ko "COMEL" .. AKU HOT.."
aku plak ckp : comel as in gemuk ??
xbleh blah dia balas balik : peduli apa.. aku HOT!


so apakah motif aku membuat post ni??...

bkan nk suh org ckp aku comel.. tapi cun

hahaha xleh ke org just kata satu je kat aku... ni dua2 bagi kat aku.. pening ouh!

and satu lagi aku kebosanan tahap cipan... korang bace la entri mengarut ni

aku nk post gambar tapi konfem kena maki abis-abisan sebab perasan sgt! hahaha.. lantak arh ni belog akuuu ye~!

sekian...

Labels: