Sunday, February 6, 2011 @ 1:31 AM  3 stares
malu tapi mahu.. mahu tapi malu??? ... yg mana satu ntah??

anywayy....


hari ni and kelmarin kluar jalan2 tanpa mengenal erti jemu...

tapi erti letih kenal sgt laa.. haha

dan oleh sebab kakakku pulang ke rumah sempena cuti raya cina ini
(dan penggunaan ayat skema yang tak boleh blah)

kami adik beradik seangkatan mengambil gambar dengan begitu lah banyak menggunakan handphone beliau and meng-upload ke laptop beliau..

nak upload kat facebook tapi malu arrhh .. haha so kat blog pon jadi lahh



ditiup angin la konon! hahaha


dah alanng2 tudung x jadi.. buat la photoshoot gila-gila ini



ice creamm... seringgit je wooo!!...bukan mcm kat shoppig mall..
milo 3 ringgit?? ada ke patut??tercekik aku minum milo tersebut


ni serius candid !.. seriusly! tercandid!.. tgk betapa ayu-nya candid ini!
(dan betapa perasannya tuan blog ini)


yg ni depan kedai tudung.. ni ha yg ori tanpa ditiup angin!


and satu lagi adikku suh aku tgk gambar potret justin bieber!
i say : xsey, kecuali potrert tu dio pakai dress!
muahahahahahahhahahahahahahaha


lagu justin bieber yg pray tu best ..other than that i just dont like him that much!
i love jesse mccartney
BEAUTIFUL SOUL!
so beautiful my girl
eh... tu lagu BEAST! hahaha
cute la diorang..

bbye for now!

Labels: