Sunday, March 20, 2011 @ 9:57 PM  2 stares
 

yeahhh that right...okey aku xmarah pn...aku ngn nadia lani dah xdak papa n aku lbih syiokk kawn ja ngn dyee...kmi lani dah bek n no pentengkarn lagii...sory lah wei aku pi melenting kat ko yaa...

wokey aku hrp aku jmpak pmpuan yg mcm ko kt u nnti..hahaha....thanks for your explain,...aku xmau ang anggap aku ni menyampok urusan ang ...aku pn xmau ang anggap aku gngu ko...sekian wassalam..

adohaii. .cair la pulak membacanye.... hahaha.. eh ke dia perli ???.. lantak ah..
yang penting ....kira dah settel....xyah serabut kepala hotak aku...
baru igt nk approve.. tapi dier dah cancel friend request... takpe lah..

 

tengkiu syamimi kerana memberi support tepi dpn blakang!..
xdak org lain dah I nk cita.. U sorang je tahu tau!
Thank youuu...muah2... luv youuu.. rse nak hug jee... huggggggggggg


now waiting for my minho to appear! 
kalo bukan minho.. "geng smat" pon jadi lah..

Labels: