Wednesday, March 9, 2011 @ 1:32 AM  2 stares
waaaaaaaaaaaaaa x puas hati gilerrrrrr...
boys dan segelintir GIRLS yang tergila-gilakan boys
sampai memaki hamun kaum sendiri
sampai tak sedar bahawa
ape saje yg girls buat memang x betul di mata boys..

bila senyap kata sombong
bila cakap kata melayan

bila senyap kata boring
bila cakap kata gedik

bila senyap kata control
bila cakap kata over

bila senyap kata "buat2 baik dia tuh"
bila cakap kata "cakap lepas la dia tuh"


fine.. yang tak boleh belah ialah..
bila kita senyap dpn dorang dan buat bising bila diorang tak tengok..
diorg ckp kita ni talam dua muka pulak!!


(talam yg takdak kena mengena dgn luahan ini)

 Oh Mai GoD! MAKE UP YOUR MIND PLEASE!
maybe muka ni mcm anak patung
(sempat lagi perasan)
tapi muka cun ini ada perasaan juga! ..
kenalah BERCAKAP melepaskan EMOSI!
kalo nak yang cun ... tak cakap tapi still menarik...
pegi beli BARBIE DOLL .. paling murah RM49.90 yang lawa..
kalo nk yg x lawa ade kat kedai2 runcit hanya  RM1.20 setiap satu!

 
huhhh... baik makan cupcake berupa shaun the sheep..
kenyang perut.. ade la faedah sikit!
ngap ngap*

huhhh.. lega sudaaa...
baru sedar yg ianya memang lumrah manusia untuk mencari kesilapan orang lain

ada satu cerita ni.. sorang bapak n sorang anak zaman dulu2..
diorg dpt seekor kuda


first2.. si bapa bagi anak naik kuda... dia pon tarik kuda itu
sampai satu kampung .. org kampung pon kata.. 
"apa punya anak... biar ayah dier tarik kuda bila dia duk relax kat atas tu"
setelah mendengar perkara itu.. diorg pon tukar laa
bapak dia naik kuda.. anak dier tarik
sampai satu kampung .. org kg pon kata
"apa punya bapak!.. dera anak dia suh tarik kuda"

pastu tu apa lagi.. dua-dua org pon turun.. tarik kuda tuh..
sampai satu kampung.. org pon kata
"apa punya anak beranak... ada kuda takmau naik"

pastu dua2 org pon naik la atas kuda tersebut
sampai satu kampung org pon kata
"apa punya anak beranak...mendera kuda tu"
so apa mau buat?.. semua pon salah.. 
bak kata pepatah english..
you can't be in everyone's good book!..

so conclusionnya : kita buat apa yg kita selesa 
selagi ia tidak bertentangan dgn suruhan dan larangan agama!
(Cehwah.. sempat lagi aku berdakwah ye)
sekian..

Labels: ,