Saturday, July 18, 2009 @ 1:56 AM  1 stares
even though i'm really sad that i have to go tomorrow.. but i have to keep a positive mind.. i;ve decided to do something diffrent for today's post.. because i'm really tired to write long posts




Facts About Yours Truly..Me!
  • really tired right now.. i can actually feel my brain is exaushted
  • gain 1 kg and loose 1 kg the next day...wow
  • going back to mrsm tomorrow.. (NO!!!!)
  • wearing new blouse to celebrate my last night of freedom(berdasarkan gambar diatas)
  • miss my best friend soo much (dah kali ke 3 ckp camni)
  • want to get 4 flat in semester 2! (selaras pon 4 flat gak)
  • nk tgk citer romantic princess lagi!
  • really crazy about 4 minutes song - hot issue
  • addicted to epik high song - love love love
  • going to sleep now... bye bye..
my next post maybe will be at school or maybe during next school holidays....

ape2 pon
dont forget to remember me

Labels:

Thursday, July 16, 2009 @ 3:26 AM  0 stares
i thank god..many good things had happen to me for the past couple of week..
ckp bm la senang sket.. start sem2 ni aku berazam untuk insaf ..mula2 aku insaf tu aku di uji dgn mcm2 benda

  • kwn2 aku ade love story masing2.. aku naik jeles la weih.. tapi aku tabah kan diri.. aku tgk diorag seolah-oleh kalah kpd syaitan! (alaaa nina dah dah la tu... ngaku je la ko jeless~)
  • aku asyik sakit je.. kjap demam.. kejap bibir pecah.. kejap perut masuk angin
  • aku puasa.. so aku di uji dgn pelbagai makanan lazat dpn mata aku
tapi aku tabah gak.. semayang mesti kat surau.. xde sodom xde soyup.. (solat dlm dorm/ solat dlm kiub) .. cuba sedaya upaya (gila2 punya try) untuk x kutuk sape2...dah jadi syarat : kalo aku kutuk je.. esok tu mesti aku tergigit lidah aku.. and last but not least aku LOVE semua org .. terutamanya orang yg aku benci..

tapi minggu seterusnye.. berderet-deret benda baik jadi kat aku

  • aku dpt jadi ldp..(lembaga disiplin plaja.. mcm pengawas la) ..ade la perlantikan bla bla bla..in addition to that.. aku dpt gi krusus kepimpinan kat dusun resort..mkn buah bnyk wehh!.. aku pon dpt pluang ckp kat dpn.. pakai mic.. konon2 mc la..
  • balik2 tu..ade annoucement..kene pegi bilik kounseling.. igtkan aku ade x bayar yuran ke ape ke.. tgk2 aku terpilih untuk gi mrsm merbok 30 haribulan nie.. ade kem kepimpinan.. aku salah sorang drpd 8 orang yg terpilih untuk jadi wakil mrsm aku..walaupon aku xleh balik cuti nie, aku still anggap bende ni sbg satu bende yg syok.. sbb aku memang nk sgt la bende2 kem ni.. leh jumpa budak mrsm len! aku nye turn lak! asyik2 org len jek..gambar nye menyusul lepas aku gi tu la.. xkan dah nak ade gamba kalo blum pegi lagi..
  • balik2 drpd kem tu.. fom 4 ngan fom 2 lak dpt peluang kluar dar penjara.. eh silap.. maktab tu.. kitorang gi pameran sains kat stadium alor star. . aku ngan kelas 202.. tapi diorang mcm x wujud pon kat ctu.. asyik nampak bdak kelas aku je..
  • pastu tu.. duk dlm skolah tu x sampai 2 hari.. ade annoucement lagi.. aku pon pegi la kat pejabat tu..kali ni serius aku igt aku kene panggil sbb x bayar yuran walaupon aku dah bayar ape yg patut... tgk2 ade faks.. dari ayah aku.. ckp ade hari anugerah.. dier dah siap mintak kebenaran untuk balik... pantas dan efficient btol ayah aku.. aku pon hepi gile.. baru jek igt skola tu x buat hari anugerah.. tapi petang tu jugak aku kene balik.. aku pon ape lagi chow la..ni jugak satu nikmat sbb aku leh sambung cuti sampai sabtu ni.. kalo x memang aku x balik la sampai bulan 8 yg hari 1st puasa tu..
  • dah balik rumah tu.. aku leh online.. online2... chatting2..download lagu...memang qada balik la yg aku duk dlm makmal komputer tapi x pernah2 ade masa untuk bukak bende2 yg aku nk sbb kwn2 kat sane .. slalu jek.."nina.. nina.. meh cni jap.." dah aku pegi aku x balik tempat aku dah sampai la bunyi loceng habis masa.. huhu..
meh ah aku upload gamba yg aku syok sendiri.. sbb malas nk pegi upload kat tagged/ frenster..
aku memang x ske la bende2 tu.. blog is the best!
pakai baju skolah pon sempat lagi syok sendiri.. ish3





ah ni sebelum dan selepas gi makan kat kedai..

kedai tepi jalan je. .tapi sedap woo... nasi ayam herba.. dengan air ape ntah.. mak yg order..mlm sebelum ni gi makan kat brasmana hotel.. makan kuewteow tomyam ngan watermelon juice.. (lantak ah spelling error pon.. aku bukan tgh tulis exam)

ok lah.. nak transfer gambar sijil ngan plag tu bukan main lame..
meh aku ckp cpt cpt ape yg aku nk ckp

>> aku dah download bnyk lagu
  1. 2ne1 -i dont care & pretty boy
  2. snsd - genie, tell me your wish
  3. hong ji young, davichi, seeya - remix love battery
  4. 4 minute - hot issue
  5. ast1 - dynamite
  6. rain - rainism
  7. wheesung - insomnia
  8. brown eyed girls - candyman
  9. kim jong wook ft kang min kyung - if you pretend
  10. fahrenheit ft hebe - only have feelings for you
ade yg lagu lama.. lagu2 lama tu lagu yg au terigt dan teringin nak dgr mase kat mrsm.. so aku download laa.. sebelum ni x terigt nk download sbb rse kurang best.. tapi tibe2 lak leh terigt.. kite download je laa

ok la.. dah pening ni.. biase tido kul 12 ni dah kul 5.. time shock! akira shock!

ni nk tunggu lagu kara - save energy save earth... pastu nk tunggu..
waaaaaaaaa takpe la.. kite stop dulu.. kepala dah senget ni.. nk tido.. bye bye .. esok lak! tu pon kalo ade masa~.. harap2 la ada masa... bye bye





Labels: , , ,