Saturday, August 22, 2009 @ 7:44 AM  0 stares
♥Slamat Berpuasa♥
kepada semua yg berpuasa...
sbb ade gak yg bukan islam yg saje2 syok2 nk puasa so happy puasa la ye~!

syok tau pusa ni... bile lagi kite nk x makan tanpa org perli kite "diet ey?"
haha lagi ni adalah bulan dimana ape saje kite buat dpt pahala berkali ganda..
plus.. setan dah xde so kalo kite buat jahat bukan setan la kacau.. so kite ade acknowledgment bahawasanya kite memang jahat semulajadi..
(tapi saya anak malaysia baik sokmo~!.. heehee)

nape ek aku tetibe tulis post ni?
haaa.. saje nk record.. skarang dah kul brp?
7:48 am
awal nye nina bangun?
banyak la nina nk bangun awal2 cuti2 ni
nina x tido lagi.. hua hua huaa

ni second time dah buat keje camni..
hari tu buat sbb nk balik klantan kot?
so stay up laa sampai pagi..
tapi ade org teman .. chat la sampai pagi☺

kali ni melarikan diri drpd ym .. so x bukak la ym smalam
(jgn tanya kenapa)
so nina buat ape ek untuk stay up?
♥TGK DRAMA! hua3♥
dah lama x tgk drama sampai ternganga (until my jaw drop)
dan meleleh air liur

tgk drama
♫NODAME CANTABILE!♫

best woo.. semua org ade dlm citer tu
nodame, chiaki, masami, kiyora, mine-kun, taka-chan,
dan bnyk lagi.. syok la citer tu♥

post ni masih agak pendek = ade org tgh sedey
tgk la post sebelum ni pon pendek gak..
xpe laa..short and sweet kan?♥
simple but ..... ape ntah perkataan tu..
simple tapi semua isi dah cukup dah (pandai2 la tolong fill in the blanks)

haha syok la susun perenggan mcm tangga.. try buat.. best woo..♦
dah la.. dah letih.. tadi memang dah nk pegi tido tapi terigt nk record pencapaian terkini (drama & x tido lagi)

lagi satu .. nk pegi penang jap agi.. dlm kul 10 kot?
puasa pon kite leh jln gak..
puasa bukan halangan

nabi pon leh perang masa puasa..
kte nk jln no problem la kan?

♣dah la.. bye bye ..♣


Labels: , , ,