Friday, August 14, 2009 @ 3:40 PM  1 stares


nina : little bear.. what are you doing???...
bear : cant you see?? i'm screaming!!.. kaco jek.. ARRGGHH
nina : lorh.. igtkan duk gelak tadi..nk join leh?
bear : sile2..
nina : aaaaaaaaaaaaaaa!!!
bear : aaaaaaaaaaaaaaa!!!

mesti korang duk pikir.. nina ngan bear ni pape tah.. ni mesti bengang ni.. sape lak kali ni?..
jawapanye.. xde sape.. saje je.. release tension..hehehe.. boring x tau nk wat ape dah sbb semua pon dah

  1. tgk drama...Atashinchi no Danshi!

  • best la jugak.. yoshikawa-san jadi host..(osamu mukai)..yg x best nye citer ni.. kwn aku dah citer dah sumer part best2.. spoiler btol! so balik2 skola je aku marah dier sbb bnyk sgt spoiler dier bagitau.. bukan spoiler.. semua detail dah siap tercerita dah so tgk citer tu jadi x syok..
  • pastu maki horikita jadi main lead la dlm citer ni.. aku rase dier x comey.. sampai la bbrp saat yg lalu aku terserempak dgn... gambar dier.. agak comey la plak


so dgn ini sy mengakui bahawa maki horikita agak la comey..

2. Boy over flower ..chinese punye version?
tak tak... aku x tgk ..cume nk inform ade chinese nye version pulak

taiwan : meteor garden


jepun : hana yori dango


korea : boys over flower


cina :meteor rain


jangan ade melayu nye version dah laa...
komfem geli

3. dah letih dah buat bende ni.. tulis cam biasa balik leh?

bnyk la bende aku buat... download lagu yg haram x best pon..
download citer yg storyline dier aku boleh relate la.. tapi boring lak citer tu
try tgk citer jepun.. tapi boring gak..
nk try sambung bof tapi boring gak
load citer satu ni.. tapi rase mcm malas nk tgk.. gambar dier blurr
so skrang dah xtau nk wat ape

nk citer pasal minggu aktiviti hari tu.. ade something interesting berlaku...
tapi tunngu la sampai 20 hb.. laptop tinggal kat maktab so xleh nk tranfer gambar..

ahh.. ade lagi satu... karangan~~!!!
haha bukan nk buat karangan lah!!.. dont panic... nk citer pasal karangan.. tapi mungkin gak jadi karangan..

hari tu exam kan... tajuk yg dier bagi untuk karangan BI semua pelik2.. x pernah aku dpt soalan camtu.. baru aku terigt.. memang masuk fom4 ni tajuk karangan jadi sronok sket.. mcm kite nk buat ape ngan sejuta ringgit .. dan lain2..

tapi yg hari tu xde la camtu.. karangan dier lain terus . dier bagi pilihan soalan.. yg aku igtnye

1. start karangan dengan "he didnt believe me when i said..."

2. end kan karangan tu dgn " i was really lucky that day."

3. tulis pasal "a friend in need is a friend ineed"


pikir punya pikir.. nombor 2 tu xde idea la nk wat.. nk slamat buat nombor 3 ah...pegang je pen tu.. tibe2.. eh nombor 1 boleh buat syok2 sket...

aku pon buat la nombor 1.... aku x tau la ape jadi ngan karangan tu tapi hasil nye leh dpt 80.. satu-satu nye orang yg dpt A... budak x comey ngan samak xleh nk catch up pon (bdk2 yg agak tere bi)..

hari yg patutnye aku dpt balik kertas exam bi tu aku demam.. gi hospital.. so x dpt la kertas tu.. x tau la brp ribu org bace tapi komfem malu kalo ade org bace.. aku suke hati je wat cam diary aku.. padahal cikgu check.. siap puji2 diri sendiri lak tu.. ish3..

camne ye nk citer pasal karangan tu.. cuba bygkan post2 yg lepas2 yg aku tulis pasal makmal... yg aku tulis full bi... hah macam tu la.. tapi bukan makmal.. org len.. lagi hebat lak tu citer dier .. bukan citer betol la .. rekaan semata-mata.. 45% je btol..(^__^)v

ini serius.. duk pikir pasal kertas tu pon malu weh... huhu.. tgk ah kalo igt bwk balik 20hb ni aku scan.. hahaha... k lah nk mkn ..lapar la plak duk pikir nk tulis ape yek kat cni

brckp pasal makanan... percaya x ade org 164cm berat dier 39kg ??

di samping itu.. aku turun 2 kg lagi~~!!...
goal : turun sekurang-kurangnya 6kg lagi by hari raya!! fightinggg~~~!!


klah.. bye bye for now... mlm ni lak kot kalo ade blogging mode..